Семінар-практикум "Перша допомога при ДТП"
26 Грудня

В Україні щорічно стаються тисячі ДТП з постраждалими. Так за офіційним звітом патрульної поліції України, в період січень – вереснь 2018 року було зафіксовано 17 319 ДТП з постраждалими особами, в яких загинуло 2 266 осіб, і 22 394 було травмовано. Велика частка смертей була допущена через несвоєчасне надання першої медичної допомоги постраждалим з критичними пошкодженнями.
Для можливості врятувати себе чи інших людей, співробітникам компанії АГРОТЕХСОЮЗ був проведений семінар – практикум «Домедична і медична допомога потерпілим внаслідок дорожньо-транспортних пригод». Кровотечі різної ступені важкості, втрата дихання, зупинка серця, травми легенів та багато інших пошкоджень - тепер кожен співробітник знає як надати першу домедичну допомогу до приїзду медиків, та збільшити шанси потерпілого вижити.
Дякуєм @Alexey Kavlak та Олександр Голубчик за цікаве та кваліфіковане навчання.
Сподіваємось, що подібне лихо мине всіх, але якщо ситуація вимагатиме надання порятунку який нам під силу – ми будемо готові!

Семінар-практикум Семінар-практикум

Семінар-практикум Семінар-практикум Семінар-практикум Семінар-практикум Семінар-практикум Семінар-практикум Семінар-практикум