Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"
22 Серпня

Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"             Гостинно приймали 22 серпня відвідувачів Національного Дня Ферми в ПСП "Пісківське", щорозташоване в с.Піски Бахмацького району Чернігівської області. Спочаткупроводилася урочиста частина: вітання від господаря Валерія Петровича Колоші,виступи компаній-учасників; пізніше - практична частина: демо-покази технікидля заготівлі кормів та екскурсія молочною фермою; по завершенні заходу -фуршет та розважальна програма. 

        Наші фахівці разом з представниками компаніїCLAAS продемонстрували наступні процеси заготівлівисокоякісних кормів: заготівля кукурудзяного силосу кормозбиральним комбайномCLAAS Jaguar 850, скошування люцерни комбінацією косарок CLAAS Disco3200FRC+Disco 3100TRC з трактором CLAAS Axion 850 та її валкуваннявалкоутворювачем CLAAS Liner 1600 з трактором CLAAS Arion 430. Німецька технікаCLAAS в черговий раз показала властиву їй відмінну якість роботи та високупродуктивність.

Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"Національный День Ферми в ПСП "Пісківське"