Початок будівництва нового сучасного дилерського центру в Київській області.
04 Квітня

Весна - чудовий час для початку реалізації нових проектів!
             Компанія АГРОТЕХСОЮЗ розпочала будівництво нового сучасного дилерського центру не далеко від Києва. Перший бетон символічно залили керівники компанії на чолі з директором.

            Будівельні роботи відбуваються на земельній ділянці загальною площею близько 4 га, який розташований на фасаді траси Київ-Одеса в с. Путрівка, Васильківського району, Київської області. Дилерський центр матиме комфортні офісні та навчальні приміщення, просторі і ємні склади оригінальних запчастин, виставковий майданчик для техніки і майстерню, обладнану сучасним обладнанням та інструментом згідно з до високих європейських стандартів заводів-виробників сільськогосподарської техніки.

           Для створення комфортних умов праці та підвищення продуктивності роботи співробітників компанії передбачено обладнання їдальні, спортивного залу та зони відпочинку. Особливу увагу при проектуванні дилерського центру приділено озелененню як самого Центру, так і прилеглих територій, що зробить його прикрасою місцевості.


            Варто відзначити, що це вже третій подібний проект, який реалізує компанія АГРОТЕХСОЮЗ. Кількома роками раніше підприємством було відкрито і запущено в експлуатацію подібні дилерські центри в с. Вертіївка, Чернігівської області та с. Сад, Сумської області. Робота цих центрів отримала лише найкращі відгуки від клієнтів компанії, що і надихає керівництво здійснювати капітальні інвестиції в нові проекти. Також найближчим часом заплановано початок будівництва дилерського центру в Харківській області.
            Колектив АГРОТЕХСОЮЗ впевнений, що відкриття нового дилерського центру забезпечить клієнтам надання послуг на ще більш високому рівні, а співробітникам - умови праці на найвищому рівні.

            Закінчення будівництва заплановане на травень 2018 року.