День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.
14 Серпня

Як то кажуть, майбутнє вже настало!

Компанія АГРОТЕХСОЮЗ спільно з партнерами взяла участь у Дні Поля, що відбувся 9 серпня в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл., де мала нагоду продемонструвати відмінні результати весіннього посіву кукурудзи інноваційною сівалкою Azurit 9 виробництва #Lemken. Відмінність технології посіву від традиційного це 2 зміщені один по відношенню до іншого напівряди з інтервалом 12,5 см. Завдяки цьому кожна рослина отримує на 70 % більше площі, в результаті чого збільшується кількість надходження води та поживних речовин. Azurit 9, на додачу, має досить високу швидкість посіву в 15 км/год. 

Місцеві аграріі мали змогу детально оглянути агрегат та охоче задавали запитання. Така надзвичайна зацікавленість остаточно підтверджує - майбутнє прийшло і воно за новими технологіями!

День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.День Поля в Прилуцькому р-ні, Чернігівської обл.