День Поля с.Беєво
24 Червня

День Поля с.Беєво

Минулої п'ятниці, 22 червня, в с.Беєво, Липоводолинського р-ну, Сумської обл. пройшов День Поля компанії АГРОТЕХСОЮЗ. На захід завітало понад 300 агровиробників Сумської, Чернігівської, Полтавської та Харківської областей. Було продемонстровано в роботі понад 20 одиниць техніки провідних світових виробників #CLAAS та #Horsch. Свято відвідав особливий гість, людина - легенда, засновник компанії Horsch - Міхаель Хорш. В діалозі з аграріями він розповів про світові тенденції розвитку ринку с/г техніки та поділився планами на майбутне щодо випуску новинок для українських фермерів.
Фіналізували свято яскравими виступами артистів: повітряної акробатки та тріал-велосипедиста. Слоган компанії ПАРТНЕРСТВО ЯК МИСТЕЦТВО символізує високий стандарт комплескної підтримки агровиробників.

До нових плідних зустрічей!

Ваш АГРОТЕХСОЮЗ

День Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.БеєвоДень Поля с.Беєво