Битва титанів 2016
22 Вересня

22-23 вересня 2016 року в с. Степове Тетіївського р-ну Київської області на полях групи компаній "ТАК" проходить масштабна подія сільськогосподарської галузі під назвою "Битва Титанів 2016" - польові демонстрації і випробування техніки для обробітку грунту, посіву, захисту рослин, збирання врожаю і його транспортування від провідних світових виробників .

Компанія АГРОТЕХСОЮЗ в черговий раз взяла участь в Битві титанів 2016. Захід організовується 4-й рік поспіль керівництвом агроконсалтингової компанії DYKUN разом з її партнерами. З кожним роком популярність його все зростає як серед аграріїв, так і серед постачальників, і в цей раз було продемонстровано понад 100 одиниць техніки для майже 1500 відвідувачів.

З яку пропонує наша компанія сільгосптехніки на поле в роботі були показані агрегати для обробки грунту, посіву та захисту рослин від німецької фірми HORSCH. Демонстрації кожної конкретно взятої одиниці техніки починалися з коротких, але в той же час досить пізнавальних "міні-лекцій" від представників заводу HORSCH про призначення агрегату, конструктивних особливостях, технічні можливості і, звичайно ж, про його правильної експлуатації для максимального використання потенціалу закладеного в машини їх творцями-конструкторами. Після цього вся теорія була тут же показана в роботі на реальному полі і кожен відвідувач особисто переконувався в якості обробки грунту, дотриманні заданої глибини, точності посіву та внесення добрив.